Svoboden v srcu

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 22,00 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 22,00 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

V življenju ni naključij, tako tudi ta knjiga ni pred vami brez razloga. Vem, da boste v njej našli nekaj, kar vam bo pomagalo priti korak bližje vaši svobodi v srcu. Verjamem, da v času, v katerem smo, resnično spreminjamo in ozaveščamo svet.


Ogromnemu številu izmed nas so se z namenom zgodile preizkušnje na naši poti, da jih lahko delimo z drugimi in skupaj kreiramo svet in ga spreminjamo na bolje …


Skupaj lahko ustvarimo naslednje generacije čistejše in bolj ljubeče. 

Knjiga Svoboden v srcu Tadeja Zevnika je presunljivo pričanje za vse, ki ne želijo več zgubljati časa v neljubečem odnosu do sebe in drugih. Je dragocena izpoved za vse nas, ki smo še na pragu odkritij – o sebi in s tem o svetu. Kako opogumljajoče pisanje, ki spodbuja k iskrenim pogovorom o svojih sposobnostih in zmožnostih ter spoštovanju sočloveka.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 166 strani.

 

Ko sem pred enim letom sklenil, da napišem svojo zgodbo, niti sam nisem verjel, da bo ta dan prišel tako hitro. Dan, ko imam pred vami zgodbo, napisano z namenom, da bi bila navdih ljudem, ki potrebujejo roko spodbude in ljubezni.

 

Gotovo vam bom s knjigo Svoboden v srcu pomagal in dal smernice:
* kako zaživeti življenje bolj polno in radostno
* kako osvoboditi, razumeti in imeti bolj ljubeče odnose do vaših najbližnjih in ostalih
* predvsem pa: kako osvoboditi sebe in slediti poti, katera vas osrečuje in radosti.

 

O avtorju:

 

Tadej Zevnik (rojen leta 1991), predavatelj in avtor knjige Svoboden v srcu, si je že zgodaj v mladosti upal stopiti na svojo pot, pot nepredvidljivih vzponov in padcev; predvsem pa je stopil na pot sledenju svojemu srcu, kar je bilo dostikrat v nasprotju s pričakovanji družbe in okolja, v katerem je odraščal.

 

Življenje ga je v tem neomajnem spoznavanju sebe vodilo na mnoga izobraževanja, delavnice in terapije tako doma kot v tujini. S poslovnega področja se je med drugim uril pri Anthonyju Robbinsu, dr. Harvu Ekerju, Brianu Tracyju … Sčasoma se je začel udeleževati vedno več duhovnih in meditativnih izobraževanj ter vodenih seans. Vse to ne bi imelo pomena, če ne bi preko lastnih izkustev doživljal in preko včasih tudi težkih trenutkov premagovanja samega sebe spreminjal svoja omejujoča prepričanja, strahove, omejitve, o čemer piše tudi v knjigi.

 

V notranji želji pomagati drugim na tej poti poguma stopanja na lastno pot in ustvarjanja neustvarjenih stopinj, podeljuje znanja, pridobljena na lastnih izkušnjah, preko knjige in seminarjev ter osebnih svetovanj.

 

Iz knjige:

 

Dokler nimaš sebe rad, te tudi drugi ne morejo imeti radi. Ne glede na to, na kakšne vse načine se trudiš to izsiliti iz njih. Ne moreš pričakovati, da te bodo drugi imeli radi, saj v takem močnem pomanjkanju ljubezni do sebe tudi sam ne moreš imeti iskreno rad drugih.

 

Vsakdo ima nek namen. Če popolnoma zaupate, vas vesolje podpre in vam na pot prinese prave ljudi, prave situacije, in vse se sestavi lahkotno. Prepričan sem, da se življenje dogaja za nas in ne proti nam. Vse se dogaja zato, da zrastemo in naredimo kar največ iz svojih potencialov.

 

Sprejeti dejstvo, da smo za vse, kar se nam dogaja v življenju, odgovorni sami, je verjetno eno najtežjih spoznanj.