Kako um zdravi telo

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 22,32 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 22,32 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Radikalna nova knjiga, Kako um zdravi telo inovativnega znanstvenika Davida Hamiltona raziskuje moč vizualizacije, prepričanja in pozitivnega mišljenja ter njihov vpliv na telo. Moč misli ima globok in radikalen vpliv na vsa življenjska področja, izjemen vpliv, ki ga imajo misli na zdravje, pa je v tej knjigi prvič podrobno raziskan.

 

Povezava med umom in telesom je tesna in trdna, pogosto je dragoceno orodje za prevzemanje nadzora nad življenjem in stremljenji. 

 

Z revolucionarno meditacijo o zdravljenju v kvantnem polju, s katero izpeljemo spremembe na atomski ravni, dr. Hamilton prikazuje, kako je mogoče uporabiti domišljijske in miselne procese za spodbujanje telesnih obramb in zdravilnih sistemov ter se tako spopasti z boleznijo ali bolečino. Spoznajte, kako se s prepletanjem znanosti in prepričanj lahko ozdravite učinkoviteje kot kdaj poprej.

 

"Kot znanstvenik, ki je sprejel novo zavest, je David zgradil most, koristen mnogim, ki želijo razumeti povezavo med telesom, umom in duhovnim jazom." Louise L. Hay