Moč življenja

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 12,50 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 12,50 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

»V knjigi sem zapisal 370 epigramov – kratkih misli o zdravju in zdravem načinu življenja. Zapisane misli so nastale v skoraj treh desetletjih promoviranja zdravega načina življenja.

Navdih za zapisane misli sem črpal predvsem od številnih udeležencev naših tečajev, njihovih resničnih izkušenj, kot tudi od največjih mislecev higienizma.

Želim , da bi v utrinkih na moje misli – ne glede, ali se z njimi strinjate ali ne – našli odgovor, spodbudo, navdih ali celo rešitev na kakšno pomembno vprašanje.«

                                              Marjan Videnšek 

 

Mehka vezava; 120 strani; 17 x 15 cm

 

O avtorju in knjigi

 

Knjiga epigramov Marjana Videnška se iskri z modrostjo, ki je preizkušena, zato živa moč življenja. Hvala, spoštovani in dragi Marjan, da nas vedno znova motiviraš za polno, radostno življenje.

Tudi s to knjigo! Želim ji srečno pot med čim več bralk in bralcev, hura!

                   Manca Košir, publicistka

 

Na podlagi več postenj pod njegovim vodstvom sem prepričan, da je gospod Marjan Videnšek na področju zdravega načina življenja in adjuvantnega zdravljenja s popularizacijo postenja pomembno prispeval h krepitvi zdravja številnih ljudi.

                     prim. mag. Andrej Šikovec, dr. med.

 

Marjan Videnšek odpira nove in hkrati stare dobre navade, ki veljajo že tisočletja za temelj zdrave družbe: tople medčloveške odnose, vzajemno spoštovanje, brezpogojno podpiranje pri ohranjanju zdravja in življenja, gibanje v naravi, ohranjanje in občudovanje narave ter človeka, ki odgovorno in ljubeče ravna s svojo dušo in telesom in še zlasti s sočlovekom. Je optimistično naravnana osebnost, ki brez nasilja in manipulacij zmore premakniti množice k večji ozaveščenosti in sožitju, ohranjanju zdravja, opustitvi slabih navad in izboljšanju človeškega življenja. Zavod Preporod, ki ga vodi že vrsto let, podpira vse našteto in je svetel zgled, kako izboljšati družbo.   

                     Saša Pavček, igralka