Izzivalno drugo mnenje

  • Šifra artikla: 31
  • Cena z DDV: 24,80 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 24,80 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Vsak, ki ima sebe rad in ki je pripravljen pridobiti nekaj znanja in zbrati dovolj odločnosti, lahko prepreči nastanek in napredovanje skoraj vsake bolezni, njen potek lahko pogosto obrne in doživi popolno ozdravitev. Nismo nemočne žrtve usode ali genov – sami odločamo o svojem zdravju. Nismo nemočni objekt v postopkih zdravljenja farmacevtske medicine – sami odločamo o zdravljenju in ozdravitvi.
Pri izbiri načinov zdravljenja bi morali vedeti:
 
kaj so osnovni vzroki bolezni, koliko je k nastanku in razvoju prispeval način življenja;
ali zdravilo vpliva zgolj na simptom, pojavnost in posledico bolezni ali je usmerjeno v odpravljanje vzrokov;
ali so znani vsi stadiji poteka bolezni in vse stopnje zdravljenja;
kdaj bo in ali bo težava dokončno odpravljena in s kakšnimi posledicami;
ali zdravljenje pomeni dosmrtno odvisnost od zdravil;
katere škodljive posledice lahko povzroči izbrani način zdravljenja in s kakšno verjetnostjo ter s kakšnimi zdravili jih bo treba odpraviti? Ali je predvidljiv medsebojni vpliv vseh zdravil;
koliko bo izbrana terapija izboljšala kakovost življenja in ali ga bo podaljšala;
koliko bo izbrana terapija okrepila ali uničila samoobrambne in samoozdravitvene mehanizme;
ali obstaja druga izbira: kako doseči hitro, trajno in dokončno ozdravitev brez škodljivih posledic in okrepiti samoobrambne in samoozdravitvene sposobnosti ob dvigu kakovosti življenja, vključno z denarnimi in s časovnimi prihranki.
Ne znam si predstavljati večje koristi za zdravje posameznika, kot so izčrpni, natančni, konkretni, kakovostni, verodostojni in znanstveno preverjeni odgovori na vsa zgornja vprašanja.
 
Knjiga IZZIVALNO DRUGO MNENJE je napisana v obliki vprašanj in odgovorov z uvodnimi zgodbami ljudi, ki so po seznanitvi z grozečo diagnozo in prognozo poiskali drugo mnenje. Avtor se je o vsaki od naštetih bolezni posvetoval s številnimi uglednimi zdravniki, tako da so nasveti strokovno velikokrat preverjeni in zanesljivi.
 
Izdajatelj: Sitis d.o.o.