Iluzija popolnosti

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 19,99 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 19,99 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Kaj je pravzaprav popolnost?

 

Popolno je vse kar je in kar obstaja. Ničesar ni potrebno popraviti ali izbrisati. Proti ničemer se ni potrebno bojevati. Ničesar ni potrebno izboljšati. Vse, točno takšno kot je, je popolno. Popolnost lahko začutimo, ko se nehamo opredeljevati v dve različni skrajnosti.

 

Čas je, da zaključimo z našimi notranjimi boji in ugotovimo, da se v popolnoma vsem nahaja naša bit oz. zavest.  Tako v temi, kot v svetlobi. Tako v pozitivnem, kot v negativnem.


Pri popolnosti, gre torej za združitev vseh skrajnosti, vidikov, pogledov, teorij, ... oz. za združitev celotnega obstoja. Gre za sprejemanje vsega kar obstaja.

 

Knjiga vam bo pomagala videti, da ste tudi vi čudovit in unikaten vidik obstoja. Obstajate, vedno ste in vedno boste, ne glede na vse. Točno takšni kot ste, ste popolni. Ne vi, ne situacije v katerih se nahajate, ne potrebujejo nobenih izboljšav. Potreben je le drugačen pogled in sprejemanje. Vse je tako kot mora biti. Že od nekdaj ste bili popoln paket, le da tega niste vedeli.

 

KRATEK ODLOMEK IZ KNJIGE:

 

“Še pred kratkim sem mislila, da se moram truditi delati in izbirati samo stvari, ki predstavljajo nekaj pozitivnega, saj me lahko le to zbliža z dušo. Menila sem tudi, da je duša pozitivna, ego pa negativen. Na vsak način sem hotela izsiliti nekaj, kar mi je predstavljalo pozitivno. Torej delala sem ZA nekaj. In kadar delaš ZA nekaj, si avtomatko tudi PROTI nečemu. In tako se vrtiš v neskončnem krogu.

 

Sedaj pa je bil pogled na dušo, ego, pozitivno in negativno popolnoma drugačen. V življenju prav za prav ne gre za dvoboj med dušo in egom, med pozitivnim in negativnim, med ZA in PROTI,…

 

Gre le za to, da OBSTAJAMO IN SMO, MED VSEMI RAZLIČNIMI IZBIRAMI IN NASPROTJI, KI SO POPOLNOMA ENAKOVREDNA.  S tem zavedanjem, se zabriše tudi meja med dušo in egom.

 

Dokler živimo v stanju, kjer se ves čas bojujemo med različnimi izbirami, ki predstavljajo skrajnosti, ne moremo resnično čutiti sebe in svoje duše. Ta dvoboj je le neskončna in nikoli izbojevana bitka. Je začaran krog, ki mu ni in ni konca. Dokler se bojujemo proti svojemu egu, ne moremo resnično začutiti sebe, saj se bojujemo proti sebi.

 

Ko pa dojamemo, da je ego le izkušnja preko katere se izkušamo, izražamo in nikakor ne predstavlja teme oz. negativizma, pa se pred nami razblini iluzija popolnosti. To nam pomaga vstopiti v popolnoma novo življenje, kjer je popolno vse kar je in obstaja. Na tej točki, se življenje šele začne.”