Moja diagnoza: rak - trenutno ni na zalogi

  • Šifra artikla: 142
  • Cena z DDV: 19,99 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 19,99 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

»Se kdo od nas sploh vpraša, kako je možno, da je bolnih vedno več, ko pa je v zadnjih letih medicina toliko napredovala?« Knjiga o alternativnih možnostih, kako preboleti raka.
 
Sonja Mojzer je širši slovenski javnosti poznana kot predavateljica slovenskega in nemškega jezika, prevajalka, radijska voditeljica, avtorica besedil za glasbenike in povezovalka ter organizatorka prireditev. Knjigo je napisala z željo pomagati tistim, ki se soočajo z boleznijo rak, da premagajo strah, ki ga je morala tudi sama, ko je sprejela eno najtežjih odločitev – biti boj ali umreti. Sonja je napisala tudi knjigo Uspeh našega življenja smo mi sami. Več o tej knjigi:http://www.zalozba-planet.si/2/productID=4859
 
Sonja Mojzer
 
V knjigi opisuje svoje izkušnje v boju s to boleznijo – tudi alternativne možnosti, ki se jih je posluževala in prav njim pripisuje zaslugo, da danes lahko reče: »Zdrava sem!«
 
Odlomki iz knjige:
 
Ugotovila sem, da mi zdravniki uradne medicine lahko ponudijo samo operacijo in kemoterapijo, zato sem začela iskati alternativne možnosti zdravljenja. Našla sem Gersonovo metodo, naravno terapijo, ki z dosledno vegetarijansko prehrano, pitjem sveže iztisnjenih sokov in kavnimi klistirji pomaga telesu, da se razstrupi in izkoristi samozdravilne mehanizme.
 
Naše telo lahko pozdravi vse bolezni, če mu le damo priložnost za to.
 
Bolezen je znak, da nekaj delamo narobe in telo nam to dovolj jasno sporoča. Prva stvar je torej, da se zamislimo nad svojim dosedanjim življenjem. Šele potem, ko ugotovimo, kaj vse smo počeli narobe, lahko svoje početje spremenimo in si s tem pomagamo, da se telo lažje pozdravi. To je bistveno za pot k ozdravitvi.
 
Spoznala sem, da sem vse do takrat živela v iluziji in da mi je največ življenjske energije vzel prijatelj, ki sem ga imela rada.
 
Dojela pa sem, kako sem izčrpana in kako sem sebe vedno postavljala na zadnje mesto.
 
S svojo knjigo, s tem, kar sem doživela in preživela, želim marsikomu odpreti zatisnjene oči, prav tako pa iz pripovedovanj na podlagi izkušenj mnogih, prepoznati napake, ki nas lahko stanejo življenja, a če smo dovolj pogumni, nas pripeljejo do prave poti.
 
Od tega dne, ko sem izvedela, da se moja diagnoza imenuje rak, sem svoje življenje v trenutku, takoj in res v sekundi obrnila za 360 stopinj, spremenila do sebe odnos in se končno posvetila sebi.
 
Simonina zgodba: Pravi boj se šele začne, ko je uradnega zdravljenja konec. Spet si prepuščen samemu sebi in točno veš, da moraš spremeniti stare vzorce svojega življenja. V novih vzorcih nimamo več sovražnikov, vsi so naši prijatelji, saj v vsakem človeku poiščemo le tisto najlepše.
 
Ena od najpomembnejših informacij, ki jo kdorkoli lahko da o raku, je ta, da te nihče drug ne bo ozdravil. Ozdraviš se lahko le sam.
 
Mnogi, ki so se pozdravili sami (in tudi jaz), pravijo, da je bila diagnoza rak zanje nekaj pozitivnega - budnica, klic k spremembi in darilo, ki jih je popeljalo v novo, drugačno, vsekakor pa boljše življenje. Prioritete se spremenijo. Nenadoma najdemo čas zase, ki ga prej nikoli "nismo mogli" najti.
 
Dokler verjameš, da te zdravi nekdo drug, implicitno ne priznavaš, da se lahko sam.
 
Največje posledice tega, da smo "izgubili našo pot", so, da smo izgubili našo povezavo z Naravo.
 
Pa pomislimo koliko energije se lahko dobi iz trupel? Ali lahko jemo mrtve živali? Seveda! Prav tako lahko kadimo cigarete, jemljemo narkotike in pijemo alkohol, vendar pa zagotovo ne bomo dosegli optimalnega delovanja in  bomo sčasoma razvili kronične, degenerativne bolezni.
 
Bolniki z rakom, še posebej tisti, pri katerih je bolezen že napredovala, se lahko pozdravijo samo, če živijo disciplinirano.
 
"Imam raka" je izjava, ki je priljubljeno opravičilo, da se nehaš veseliti, da se izogibaš seksualnim odnosom, da se ne udeležiš zabav in podobno. Razumeti moraš, da zabava in uživanje lahko naredita več za stabilizacijo imunskega sistema in za zdravje nasploh kot katero koli zdravilo.
 
V bodočem sodobnem zdravljenju raka je najbolj pomembno ustvariti temelje. V tem primeru je temelj veselje do življenja, stene so pravilna prehrana...
 
Kemoterapija pospešuje rast rakastih tumorjev! Vse, odkar se je kemoterapija začela uporabljati v medicini, želijo zdravniki in onkologi odgovoriti na to nadležno vprašanje: zakaj je tako, da se zdi, da kemoterapija na začetku deluje, nato pa se kasneje rakave celice še bolj agresivno razvijajo, medtem ko se telo ne odziva več na kemoterapijo? Izkazalo se je, da kemoterapija poškoduje zdrave celice in povzroči, da začnejo izločati protein, ki pospešuje rast rakastih tumorjev.
 
Kot so pri Natural News že velikokrat pisali, je kemoterapija medicinska prevara. Namesto, da bi spodbudila odziv imunskega sistema pri pacientih, kemoterapija poškoduje imunski sistem in povzroči, da tumorji ponovno nastanejo.
 
Kemoterapija je preprosto rečeno strup. Ni terapija, ni zdravilo, niti ni preventiva ali način ozdravljenja raka. Je strup, ki nima nobene medicinske vrednosti, razen morda pri enem ali dveh odsotkih primerov.
 
Prvi stranski učinek kemoterapije je, mimogrede, prav RAK. Centre za zdravljenje raka bi morali tehnično preimenovati v "centre zastrupljanja"...
 
Zdravniki in farmacevti potrebujejo bolnike, sicer ostanejo brez delovnih mest.
 
Ko se kje zalomi in nas kaj boli, pač vzamemo tableto. Je to rešitev? Morda za kratek čas, seveda. A v nedogled prinaša nov izvor bolezni. Najenostavneje je vzeti zdravilo, pomisliti saj že pomaga, kot pa si zase vzeti čas, se zbrati, iskati vzrok za bolečino in jo odpraviti kako drugače.
 
Zakaj vam vaš zdravnik ni povedal, da obstaja povsem dokazano sredstvo za zdravljenje raka? Razlog tiči v tem, da zdravniki dobijo 375 tisoč dolarjev na bolnika za operacijo, kemoterapijo, rentgen, hospitalizacijo, anesteziste, bolniške sestre. To je uradna statistika s strani U.S. Department of Commerce. Na žalost je ozdravljeni bolnik izguba stranke za bolnice!
 
Obstaja več kot 300 alternativnih načinov zdravljenja raka, ki uporabljajo le naravna sredstva... Vsak od teh je dosti bolj učinkovit, kot je kemoterapija ali obsevanje.
 
Zelo težko, če že nemogoče, je prepričati povprečnega Američana, da je uradna medicin skorumpirana, tako podkupljena kot še nikoli doslej. S tem smo dovolj povedali, sa je uradna medicina preganjala vse oblike drugačnega (tudi strogo znanstvenega) zdravljenja že v 18. stoletju.
 
Zdravniki znajo brati. Toda oni se tudi zavedajo, da če bi uporabili katerokoli alternativno zdravljenje pri samo enem rakavem bolniku, lahko izgubijo svojo licenco in končajo v zaporu! Pravoverna medicina je strogo kontroliran monopol, popolnoma voden s strani farmacevtike in Ameriške zdravstvene zveze.
 
Kar nekaj alternativnih načinov zdravljenja je doseglo 50% uspešnost popolne ozdravitve raka tistih pacientov, ki so bili s strani uradne medicine že odpisani primeri in so jih poslali domov, da tam umrejo!
 
Čez sto let bodo zdravniki današnjo medicino obravnavali s popolnim gnusom. Nobenega izgovora ni za stvari, ki se počnejo danes.
 
Rak je ključna bolezen za pravoverno medicino, "kokoš ki nosi zlata jajca". Nihče te kokoši noče ubiti. Več kot milijon Američanov vsako leto umre zaradi raka, bolezni srca, diabetesa... Namesto resnice jim je ta resnica zatajevana in jim ponujajo lažno upanje, zavajajočo statistiko in izvajajo stalen pritisk.
 
Mediji o knjigi: