CAMINO - Od suženjstva do svobode

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 23,00 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 23,00 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Ta knjiga se je pisala 13 let. Oziroma 24 let. Le spisana je bila na in po Caminu. Na poti, ki mi je predstavljala osebni prehod. Prehod iz lastnega suženjstva do svobode, suženjstva kot posledice travme iz otroštva, s katerimi posledicami sem se borila vse do sedaj. Pripravljena sem bila iti na konec sveta, da se rešim teh okov, ki so postajali vse težji in težji in pod katerimi bremeni sem klecala spet in spet. In prav to sem storila. Šla na konec sveta (Fisterra) iskati preprosto - lahkotnost in svobodo!

 

Camino je narava, katere del postaneš. Camino je čas, ki ga imaš, da spoznaš sebe. Camino so ljudje, ki jih srečaš, kjer te vsakdo na svojstven način obogati. Camino je pristnost - narave, življenja, odnosov. Camino je odločitev, da boš v življenju nekaj spremenil. In Camino je še nekaj, kar ni moč opisati, ampak lahko le doživiš.

 

Število strani: 324

Prva izdaja: marec 2017

Format: 15,5 x 21,5 cm

Vezava: Mehka vezava

 

O avtorici:

 

Spodbujam podjetnost in ustvarjalnost, saj vas to pripelje preko uspeha do svobode pri delu in v življenju – in s tem do morda najpomembnejšega temelja sreče in zadovoljstva. Bodi to, kar si, delaj to, kar te veseli, je moje osnovno vodilo. In JUST DO IT – s srcem. Sicer pa oseba z izjemnimi sanjami, željami in pravljično podobo sveta. Vodi me misel Alberta Einsteina: “Vesolje nam ne bi posadilo sanj v naša srca, če mi ne bi dalo tudi moči, da te sanje uresničimo.”

 

 

Sicer avtorica več knjižnih uspešnic, med katerimi je knjiga Ameriški milijonarji so spregovorili prevedena v hrvaščino, angleščino, ruščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko.