Zlokovidni časi

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 24,80 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 24,80 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

 

 

Covid propaganda pod lupo človeka z zdravim razumom

 

Kako smo kot družba preživeli covidne čase in zakaj jih avtor imenuje »zlokovidne«? Kaj lahko sami naredimo, da zmanjšamo možnost okužbe in se hitreje pozdravimo? Ali se bo in v kakšni obliki covidna propaganda in medicinsko-farmacevtsko ter državno nasilje nadaljevalo? Koliko zla so odločevalci ustvarili zaradi covida-19? Kakšne ukrepe je sprejemala naša vlada in kakšne druge vlade? Zakaj je ustvarjen mit o učinkovitosti in varnosti cepiv, čeprav o tem nihče ni mogel vedeti ničesar?

 

Zakaj so vztrajali pri cepljenju mladostnikov in otrok, čeprav le ti niso bili ogroženi? Koliko so farmacevti prilagajali rezultate raziskav, da so dobili začasno dovoljenje za prodajo cepiv? Koliko smo zares bili ogroženi starejši, koliko je umrlih zaradi covida in koliko s covidom? Na kakšne druge načine je država pod popolnim vplivom farmacevtske industrije izvajala diktaturo v imenu zdravja? Kako smo dovolili, da je resnica postala prezrta, da se je namesto medicine, utemeljene na dokazih, uveljavila medicina, utemeljena na zaupanju? Kako je znanstvena skupnost sprejela "znanstveno vero"?

 

To so vprašanja, na katera avtor ponuja konkretne in koristne odgovore. Knjiga ni le dokument covid obdobja, da ne bo pozabljeno, da se bodo ob branju zanamci smejali ali jokali, ampak nakazuje neustavljiv trend podrejanja človeštva in izgube osebne svobode – svobode razpolaganja s svojimi telesi in svojim umom. To popolnoma spremenilo cel svet.
 
Avtor knjige Ivan Soče

 

 

V prvem delu knjige je avtor v obliki dnevnika zapisal svoje izkušnje prvega bolnišničnega zdravljenja zaradi covidne in potem bakterijske pljučnice (bolnišnična okužba), zaradi česar je v bolnišnici prebival 17 dni. Je osebna pripoved o tem, kako je kot oster kritik sodobne medicine doživljal potek zdravljenja.

 

Kako smo kot družba preživeli covidne čase in zakaj jih avtor imenuje »zlokovidne«? Podroben opis vladnih ukrepov z dokazi o njihovi (ne)učinkovitosti, o zavajanju in laganju uradnih strokovnjakov in politikov ter zdravnikov. Posebno pozornost avtor posveča problematiki testiranj, cepljenju in uvajanju pogoja PCT. Pomembno poglavje je vloga medijev, ki so se v celoti podredili vodilni farmacevtski misli in spoštovali zakon molka. Zanimiv je avtorjev pogled na nastanek in ohranjanje teorije zarot in delitev na vakserje in antivakserje.

 

V tretjem delu Hrana naj bo vaše zdravilo avtor opisuje, kaj lahko sami naredimo, da zmanjšamo možnost okužbe in se hitreje pozdravimo? Kako okrepiti imunski sistem in zakaj nihče od državnih organov o tem ni svetoval nikomur.

 

V četrtem delu Terapevtska država avtor analizira dogajanja ob covidni propagandi in medicinsko-farmacevtskem ter državnem nasilju v imenu zdravja. Ali se bo to nasilje nadaljevalo in v kaj se lahko sprevrže? Ali se nam bo maščevala državna skrb za javno zdravje? Ali se bo skrb za zdravje sprevrgla v diktaturo zdravstvenega sistema? To so vprašanja, na katera avtor ponuja konkretne in koristne odgovore.

 

Ivan Soče je avtor knjig Hipokrat je bil kuhar – poti iz medicinskih in prehranskih zablod, Moč vitamina D, Boj za resnico o kravjem mleku in drugih.

 

Knjiga ima 288 strani, trde platnice, šivano, format 145 x 210 mm.